• Störk-Tronic FAQs.

Cloudverbinding

Welke regelaars / producten heb ik nodig om de cloud te gebruiken?

Voor de koppeling met de cloud hebt u de cloudcompatibele commander (commander vanaf versie 2.2.0) nodig.

Is de cloud veilig?

Door het gebruik van het overdrachtsmedium HTTPS is de overdracht veilig. Bovendien werken we intern in een VPN-netwerk voor de clougegevenscommunicatie. Een veilige beschikbaarheid van de cloud garanderen we binnen de garanties van de Amazon AWS garantie. Onze services worden bovendien uitsluitend in Duitsland gehost en door een multi-zoneprocedure beveiligd.

Hoe verbind ik mijn regelaar met de cloud?

De verbinding met de cloud is in enkele stappen gegarandeerd:

1. Ga in het commandermenu naar "IP-configuratie" en selecteer de tab "DHCP". Sla deze selectie op.
2. Ga nu in het menu naar "Toegang op afstand" en selecteer "Cloudconfiguratie".
3. Druk nu op "Verbinden". Nadat de commander door de cloud geaccepteerd is, wordt automatisch een Cloud-Connect-ID toegewezen.
4. Bezoek de website: „https://www.commander-cloud.eu“ en geef de verkregen Cloud-Connect-ID in. Nu kunt u zich met uw normale gebruikersnaam + wachtwoord aanmelden.
5. ST-Studio configureert u mobiel door als naam "www.commander-cloud.eu/mobil" alsmede uw verkregen Cloud-Connect-ID in te geven.

Hoe merk ik of mijn commander met het internet / de cloud is verbonden?

Al u het volgende cloud-connect icoon op uw commanderdisplay ziet, zijn de commander en diens gekoppelde regelaar met de cloud verbonden.

Kan ik ander producten met de commander koppelen?

U kunt uitsluitend ST-buscompatibele regelaars van Störk-Tronic die met de commander zijn verbonden, met onze cloud koppelen.

Mijn commander heeft geen internetverbinding meer. Hoe maak ik opnieuw verbinding met het internet?

Aangezien de commander automatisch een net selecteert, worden korte storingen automatisch opgelost. Als de storing langer dan een uur duurt, raden we aan om een netwerktest uit te voeren.

Uw vraag stond er niet tussen?

Neem dan persoonlijk contact met ons op! Via e-mail of telefoon - we kijken uit naar het contact met u.

Contact