• Störk-Tronic FAQs.

ST-Bus, commander en ST-Studio

Hoe kan ik regelaars onderling koppelen?

Een gedetailleerde stap-voor-stap-handleiding voor de installatie, ingebruikname en koppeling met de commander vindt u via de volgende link:

Wat betekenen de kleuren blauw en rood bij de CAT5-stekkers?

De blauwe CAT5-stekkers zijn de ST-businterface. Deze worden voor koppeling van de regelaars met de commander en de ST-BOX gebruikt.
De rode kabels koppelen de regelaars uitsluitend met bedieningseenheden en satellietweergaven.

Waar vind ik de aansluitweerstand voor de ST-bus?

De aansluitweerstand van 120 Ohm is ingesloten bij de commander.

Hoe kan ik de regelaar met een ST-BOX verbinden?

De koppeling met de ST-BOX wordt uitgevoerd volgens het principe van de koppeling met de commander. Hoe dit werkt, kunt u via de volgende link bekijken.

Kunnen de regelaars later met de ST-bus uitgerust worden?

Regelaars kunnen later niet met de ST-Bus uitgerust worden. Voor meer informatie neemt u contact op met ons vakkundig verkoopteam.

Waar vind ik het wachtwoord voor mijn commander?

Het wachtwoord wordt na levering van de commander om veiligheidsredenen door onze klant zelf ingesteld. Störk-Tronic heeft geen inzage op een zelf ingesteld wachtwoord.

Kan ik regelaars via de PC configureren?

Als uw regelaar over een ST-businterface beschikt en met de commander is verbonden, kunt u deze via de desktoptoepassing ST-Studio configureren.

Kan de instelling van de regelaars uit ST-Studio geëxporteerd worden?

De gedetailleerde handleiding vindt u in het helpgedeelte van de ST-Studio. Hier kunt u het gegevensblad van ST-Studio openen en de exportprocedure nalezen.

Voor welke Windowsversies is ST-Studio beschikbaar?

ST-Studio bestaat voor Windows 7 en Windows 10.

Uw vraag stond er niet tussen?

Neem dan persoonlijk contact met ons op! Via e-mail of telefoon - we kijken uit naar het contact met u.

contact